Welkom op

Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Peter Bredenbeek
4 uur geleden

Beste Leo,

Ten eerste mijn complimenten voor je leuke en leerzame site. Het is altijd nuttig om te lezen hoe een ander zijn vogels verzorgt en daarmee mooie resultaten behaalt. Ik kweek zelf ook met een aantal van de soorten die jij beschrijft. Van sommige soorten zoals bijv. de dwergrietvinken heb ik thans maar één koppel. Ik heb wel een tweetal jongen gekweekt (die zijn dus verwant) en wil nu graag nog een koppeltje aanschaffen om wat meer (onverwante) koppels op te zetten. Heb jij eventueel nog vogels beschikbaar? Ook heb ik wel belangstelling om goudbuikjes te ruilen voor bloedverversing.
Ik hoor graag van je.

Met vriendelijke groet, Peter

f
5 maanden geleden

Hallo heeft u een koppel te koop van die goudbuikjes

Vogelvereniging de Leeuwerik Nieuw-Lekkerland
10 maanden geleden

Ik ben op zoek naar een mooie lezing, graag contact

Mariano Zamorano
een jaar geleden

Beste Leo, wij zoeken al geruime tijd vogels die u kweekt en dan voornamelijk de dwergrietvink en de driekleurnon.
Indien mogelijk hebben wij interesse in twee koppels van iedere soort voor de nieuwe grote voliere op onze zorgboederij waar tot nu toe geen vogels in zitten. De voliere is ruim beplant, heeft een vijver met waterval en beekloop.onze zorgboerderij bevindt zich ter hoogte van Roermond even over de grens in Geilenkirchen. Afwachtend op uw reactie, met vriendelijke groet, Mariano zamorano

André As
2 jaar geleden

Beste Leo, bedankt voor je toffe site. Je bent echt een topvogel!

Joris
2 jaar geleden

Mooie website! Zou graag in contact komen om in de toekomst iets moois bij u te kopen. Wij zijn ons nu aan het oriënteren op andere soorten en zie dat u een aantal van deze soorten kweekt.

Rob van Leeuwen
2 jaar geleden

Dag Leo,
Dit jaar ben ik prachtnonnen gaan uitproberen in mijn voliere, samen met 3 koppeltjes Afrikaanse prachtvinken. De combinatie gaat prima en heb nu 9 jongen prachtnonnen vliegen. Het koppel dat ik heb, heeft echter altijd ruzie, net als mussen, nooit lief bij elkaar in de veren pikken, nooit lekker naast elkaar zitten... Mijn vraag is; is dit normaal gedrag bij prachtnonnen? Bij mijn afrikaantjes laat ik de koppels elkaar uitzoeken en heb ik altijd koppeltjes die graag bij elkaar zitten en ook altijd goede kweekresultaten. De prachtnonnen jagen eerder achter elkaar aan, maar hebben wel 9 jongen op stok gebracht. Kortom, heb ik een "verkeerd" koppel, of is dit gewoon gedrag?

Ik hoor graag van je,

Groet,
Rob

Leo Kluppel
2 jaar geleden

Rob,
Prachtnonnen zijn niet echt Plakkers als het om hun relatie gaat. Veel eerder pikken ze elkaar dan dat ze elkaar gaan kroelen. Ondanks dat "onvriendelijk" gedrag betreden ze elkaar op het juiste moment, de bevruchting komt niet uit de lucht vallen.
groet Leo

Ed van derGun
2 jaar geleden

Hallo Leo, ik zou graag willen weten hoe oud de dwergrietvinken kunnen worden, en zijn er nog vogels te koop, vriendelijk groet. Ed van der Gun

Thomas Schröter
2 jaar geleden

Hallo Leo, vielen Dank für die freundliche Aufnahme und den schönen Besuch heute bei Dir. Es hat mir gut gefallen und Du hast super Vögel ! Viele Grüße aus Deutschland Thomas

Dirk Verschuur
3 jaar geleden

Bent u beschikbaar voor een lezing bij De Alphense Vogelvrienden te Alphen aan de Rijn op dinsdagavond 10 april of dinsdagavond 8 mei , ik hoor graag van u of dit mogelijk is.